Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tájékoztató a koronavírus (COVID 19) járvánnyal kapcsolatban

Tisztelt Vásárlóink!

koronavírus (COVID 19járvány miatt jelenleg fennálló helyzetre való tekintettel ezúton az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni vásárlóinkat.

Cégünk termékei a leggondosabb körülmények között készülnek, a szállítást, raktározást és csomagolást illetően is a legkörültekintőbben járunk el, hogy önök a legbiztonságosabb módon vehessék át termékeinket.

Kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint kerüljék a készpénzforgalmat, így minimalizáljuk a fertőzés lehetőségét. A megrendeléseket mindannyiunk biztonsága érdekében online bankkártyával, vagy előre utalással teljesítsék, amennyiben ez lehetséges.

Amennyiben bármi kérdésük, vagy kérésük van, forduljanak hozzánk bizalommal, a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül vagy emailben a biofora.herbal@gmail.com email címen, vagy oldalunkon található online chaten érdeklődjenek.

A megrendelt küldemények kiszállítása jelenleg zavartalan és partnerünk az MPL a vállalt határidőben szállít, azonban a PostaPontra történő kiszállítás és a Személyes átvétel jelenleg nem elérhető.

A megrendelések kiküldését mindaddig nem korlátozzuk, amíg Magyarország kormánya erre nem kötelezi cégünket, illetve vásárlóinkat folyamatosan tájékoztatjuk az esetleges változásokról.

Minden kollégánk teljes erőfeszítéssel, folyamatosan azon dolgozik, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen a kialakult helyzet ellenére is.

A koronavírus terjedés miatt vállalatunk különböző, preventív jellegű lépéseket tett, mindemellett folyamatosan nyomon követjük a WHO ajánlásait, és szükség esetén intézkedünk további korlátozások bevezetéséről. Célunk, hogy továbbra is zökkenőmentesen tudjunk kiszolgálni Önöket.

Keresés